Home / Vijesti / Regija / Dječak se od Beograda do Zagreba vozio ispod autobusa, jedva preživio

Dječak se od Beograda do Zagreba vozio ispod autobusa, jedva preživio

NAKON što je novinske stupce punila pogibija malene šestogodišnje migrantice na granici Srbije i Hrvatske, zamalo je došlo do nove tragedije.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, dječak imigrant u dobi od oko 12 godina se jučer, 26. prosinca, u Beogradu provukao u podvožje autobusa hrvatskog prijevoznika Čazmatrans.

Autobus se kretao na svojoj redovitoj liniji za Zagreb, a dječak se, prema izjavama svjedoka, provukao ispod autobusa i smjestio u podvožje te pet sati riskirao život kako bi došao do hrvatske metropole.

Pukom srećom nije pao među kotače i poginuo.

autobus

dječak

“Bus je iz Beograda krenuo u 11:30. Prošli smo Kutinu, a negdje prije Ivanića smo čuli jako lupanje ispod autobusa. Najprije slab, a kasnije sve jači i jači zvuk. Čim je autobus stao, mali je sav prljav izašao između dijela za kotače. Teturao je, bio je u vidljivom šoku”, ispričao je za Slobodnu Anđelko Nežić, putnik koji je bio u tom autobusu.

“Malecki se skoro od Beograda do Zagreba vozio u podvožju, ne znam kako je izdržao”, napominje Nežić.

Iz Čazmatransa su potvrdili što se dogodilo te kažu da im to nije prvi slučaj.

“Možemo potvrditi da se navedeni događaj dogodio. Dječak je u Beogradu ušao ispod autobusa, obuhvatio je rukama i nogama osovinu koja spaja zadnje kotače i tako se držao nevjerojatnih pet sati.

Ali to nam nije prvi slučaj, slično nam se nedavno dogodilo na liniji između crnogorske Podgorice i Dubrovnika”, kazao je Dražen Pavlović iz uprave Čazmatransa.

INDEX/POSLOVNIDNEVNIK.BA

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)