Home / After Work / Smart by Brabus & Sunseeker: Puca od luksuza, a košta kao pravi auto

Smart by Brabus & Sunseeker: Puca od luksuza, a košta kao pravi auto

IAKO je skijaška sezona pred nama, neki su mislima već na moru. Brabus je spreman i najavljuje morsku poslasticu za sve one sa smislom za estetiku koji ne pitaju za cijenu i uporabnu vrijednost.
A ovaj Smart je upravo to, pomalo besmisleni proizvod nastao u suradnji Brabusa i Sunseekera. Dakle, bolesno luksuzna prerada kod koje osnova nije bitna, kao ni čemu točno služi. Inspiracija nautikom i Limited Edition prizvuk osigurat će magnetnu privlačnost.
Red je reći da ovaj Smart ForTwo Cabrio osim odgovarajuće estetike u vidu plavih nijansi, karbona i grafika izvana te tikovine iznutra ima i standardne Brabusove dodatke. Tako je postavljen na 18-inčne naplatke, ima sportski ovjes, a turbo-trocilindraš razvija u maksimumu 125 KS i 200 Nm.
I pazite sad ovo, u Brabusu očekuju da će svih deset primjeraka prodati, i to po cijeni od nevjerojatnih 59.900 eura. Iznos je to za koji se može kupiti pravi auto poput C klase u AMG izdanju. Izgleda da se Brabus nije naučio na fijasku Aston Martina i “njegova” Cygneta.
 INDEX
POSLOVNIDNEVNIK.BA

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)