Home / After Work / PA MOŽE LI LUKSUZNIJE: Fly Emirates predstavio najmodernije kabine na svijetu (VIDEO)

PA MOŽE LI LUKSUZNIJE: Fly Emirates predstavio najmodernije kabine na svijetu (VIDEO)

Emirates Airline, najveća bliskoistočna aviokompanija, predstavila je seriju modernih visokotehnoloških putničkih kabina u svojim avionima u kojima će jedan let koštati oko 16.000 konvertibilnih maraka, prenosi Daily Mail.

Potpuno zatvorene putničke kabine veličine su 3,7 metara kvadratnih, a unijet će brojne inovacije poput potpune privatnosti, gurmanskih obroka, ambijentalnih svjetala i 32-inčnih televizora.

Jedna od najpopularnijih YouTube zvijezda Casey Neistat snimio je video recenziju otmjenih kabina tokom putovanja iz Brisela u Dubai, rekavši kako je to najbolja avionska usluga koju je ikad iskusio, i da se osjećao kao u hotelskoj sobi. Video je dosad pregledan više od tri miliona puta.

Uz kabine sa pogledom dođe i dvogled, a u kabinama bez prozora, live stream optičkim kablom prenosi pogled iz aviona, uslugom koja se naziva “virtuelni prozori.” Svaka kabina opremljena je privatnim ormarom za garderobu, prtljag i podesivim termometrom.

U slučaju da putnici trebaju kontaktirati osoblje aviona, na raspolaganju im je iPad kojim ih u svakom trenutku mogu pozvati.

“Nevjerovatno, možete ugurati manju porodicu ovdje. Bolje je od pola hotela u kojima sam odsjedao,” rekao je oduševljeni Neistat.

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)