Todorić: “Najvrednije što Agrokor ima prepušteno je trustu kojem je nemoguće vidjeti...

Todorić: “Najvrednije što Agrokor ima prepušteno je trustu kojem je nemoguće vidjeti vlasnike”

183
0
PODIJELI

Ivica Todorić oglasio se na blogu oko, kako sam kaže – “hibridnog rata koji protiv Hrvatske vode Vlada i Ramljak”.

Ivica Todorić tvrdi kako je danas Belje izvijestilo o davanju zaloga 11 svojih žigova Trustu Medison Pacific iz Hong Konga. Tome je i posvetio svoj današnji post na blogu koji prenosimo u cijelosti.
“Nakon Jamnice, Vupika, Zvijezde i Leda koji su to učinili krajem prošloga tjedna, danas je i Belje izvijestilo o davanju zaloga 11 svojih žigova Trustu Medison Pacific iz Hong Konga. Samo srce kompanija, njihovi žigovi, odnosno imena svih desetljećima građenih brendova tako su završili kao zalog za kredit na kojem će povlašteno društvo predvođeno Knigtheadom zaraditi stotine milijuna eura. Ramljak i Vlada ne žele objaviti ugovor s trustom iz Hong Konga kojem su već ranije , za isti kredit, založile svu imovinu. Najvrednije što Agrokor ima, prepoznatljivi brendovi koji su sama supstanca kompanije, sada su prepušteni trustu kojem je nemoguće vidjeti vlasnike.


Za to vrijeme, kad se iz Hrvatske iznosi najveća vrijednost koja je nacionalni ponos, ali i stotine milijuna eura stečenih mutnim kreditnim poslovima, kad se troši pola milijarde kuna za odabrane savjetnike, Vlada je u imaginarnom svijetu specijalnog hibridnog rata. Specijalni hibridni rat je, gospodo iz Vlade i izvanredne uprave, ozakonjena pljačka Agrokorovih vrijednosti koje pod vašim patronatom Ramljak transferira izvan Hrvatske!”, stoji u postu koji je objavio Todorić.
 izvor/Dnevnik.hr/
POTPIS

Komentari

komentari

PODIJELI
Loading...

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com