Home / Vijesti / Regija / Köln: Zbog dolaska 5 hiljada Delija Nijemci zatvorili škole i fakultete!

Köln: Zbog dolaska 5 hiljada Delija Nijemci zatvorili škole i fakultete!

VEČERAS od 19 sati u Kolnu, utakmicu drugog kola Europa lige igrat će domaćin i Crvena zvezda.
Zbog invazije više od pet tisuća Zvezdinih navijača u tom njemačkom gradu, policija i gradske vlasti proglasili su izvanredno stanje zbog potencijalnih nereda između dviju navijačkih skupina i policije.
Cijeli je grad pod opsadom organa reda. Kolnom patroliraju policija i specijalne jedinice koji imaju zadatak spriječiti da i najmanja grupa Delija bude bez nadzora. Kao što se vidi na naslovnoj fotografiji koju su u središtu Kolna snimili kolege iz Telegrafa, nekoliko navijača srpskog kluba sjede u kafiću pod budnim okom policije koja motri svaki njihov korak.
Novinar Telegrafa, koji je na licu mjesta, izvještava da je čak sedam policijskih kombija raspoređeno oko čuvene katedrale, inače simbola ovog njemačkog grada.
Njemački mediji pišu da je sinoć kasno navečer uhićeno osam navijača Zvezde, a navodno jedan od njih je po zlu poznati Ivan Bogdanov.
 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Zbog straha od velikih nereda škole i fakulteti u Kolnu u četvrtak će raditi skraćeno, tako da će učenici i studenti već do 12 sati završiti sve obaveze koje imaju.
Policija i gradske vlasti također apeliraju na građane da u širokom luku zaobilaze strogi centar grada koji bi potencijalno mogao biti ratna zona.
Sinoć kasno navečer jedna skupina Delija bakljama u centru grada dala je naslutiti kako bi to danas u Kolnu moglo izgledati.

https://youtu.be/ybW_7-BpLUQ?t=3

IZVOR/iNDEX/

Poslovnidnevnik.ba BH Poslovni portal
Poslovnidnevnik.ba
BH Poslovni portal

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)