Home / Vijesti / BiH / Bisnode-Ad-hoc BIZ Time radionice i klub

Bisnode-Ad-hoc BIZ Time radionice i klub

NOVI, UČINKOVITI NAČINI POSLOVNOG RAZVOJA

 Razvijajući aktivnosti Bisnode Speed Networkinga, a u cilju unaprjeđenja poslovne okoline, formirali smo Ad-hoc BIZ Time ekskluzivne događaje – umrežavanje, edukacija, osobni razvoj i kreiranje poslovnih modela u najjačoj povezanosti. Ad-hoc BIZ Time povezuje znanje, iskustva, informacije, treninge. Partneri Ad-hoc BIZ Time su CITT d.o.o. i Bisnode BH d.o.o.

Bisnode Speed Networking je zadnjih godina povezao mnoge privrednike, institucije i pojedince u poslovnim aktivnostima. Veliki interes za taj inovativni način poslovnog povezivanja u opuštenoj a radnoj atmosferi pokazali su poduzetnici, organizatori poslovnih događaja i mediji.

U cilju nastavka unaprjeđivanja poslovne okoline u umrežavanju i razvoju, formirali smo Ad-hoc BIZ Time ekskluzivne događaje – umrežavanje, edukacija, osobni razvoj i kreiranje poslovnih modela u najjačoj povezanosti. Ad-hoc BIZ Time povezuje znanje, iskustva, informacije, treninge. Učesnici na interaktivan način uče nove pristupe, poboljšavaju svoje vještine i aktivno sudjeluju u kreiranju rješenja poslovnih zadataka. Ad-hoc BIZ Time susreti se nadograđuju u klubu koji povezuje učesnike u neformalnom druženju i razmjeni iskustava.

Partneri Ad-hoc BIZ Time, CITT d.o.o. i Bisnode BH d.o.o., sa udruženim poznavanjem izazova poslovanja u Bosni i Hercegovini, nude učesnicima uključivanje u program koji je osmišljen za kontinuiran razvoj i podršku u svakodnevnim poslovnim izazovima.

Pripremili smo teme radionica koje ćemo podržati sa raznim poslovnim primjerima, iskustvima i drugačijim pogledima na poslovne izazove a pridružit će nam se i različiti stručnjaci koji će podijeliti svoja iskustva. Ovakva vrsta edukacije pomaže u rješavanju situacija u svakodnevnom poslovanju kompanija i omogućava  upoznavanje novih poslovnih partnera koji će otvoriti i nova tržišta.

 Posebnu pažnju ćemo posvetiti međusobnom povezivanju i radu na mini studijskim primjerima a svaki učesnik Ad-hoc BIZ Time susreta će na najbolji mogući način iskoristiti četiri uložena časa, i u nastavku aktivnosti kluba dodatno ojačati svoje poslovne mreže i usavršiti vještine.

Radionice će pokriti praktične aspekte u okviru tema definiranja pristupa za uspješan završetak poslovne godine te kreiranju pozitivne i efikasne interne i eksterne komunikacije u kompanijama a česnici će povezati svoja iskustva i kreativnost u aktivnom rješavanju poslovnih izazova.

Svaku AD-hoc BIZ Time radionice pratiće Follow up Ad-hoc BIZ Time klub, platforma za  druženje učesnika, gdje će, u opuštenoj atmosferi, imati priliku da razmijene informacije usvojene na radionicama i iskustva sa njihovom praktičnom primjenom, predlože nove teme i nastave sa razvijanjem poslovnih veza stečenih na radionicama.


Svakoj kompaniji je potreban alat iz najboljih svjetskih praksi primjenjiv i u našem okruženju. Potrebno im je da i uposlenici i menadžment imaju ideje za adekvatna rješenja postojećih problema, unaprijeđenje prodajne strategije i stvaranje novih prilika u poslovanju.

Stoga ćemo se potruditi da polaznici Ad-hoc Biz Time poslovnih treninga ponesu u svoje kompanije iskustvo najboljih modernih, razvijenih i tehnološki naprednih alata za obuku, koji će im omogućiti da za svoje kompanije kreiraju konkretna, praktična rješenja u prodaji, poslovnom planiranju ili marketingu, koristeći adekvatne analize, unaprjeđujući i komuniciranje sa poslovnim partnerima, radnim kolegama i uopšte razvijajući rad svojih prodajno usmjerenih kompanija. I uz sve to omogućiti kvalitetno umrežavanje sa novim potencijalnim poslovnim partnerim.

Želja nam je da zajedno sa našim klijentima investiramo u razvoj, nadogradnju znanja, iskustva i međusobnih kontakata, stoga vas pozivamo da i Vi budete dio tima.

Više informacija na

http://www.bisnode.ba/novosti/aktuelno/poziv-na-prvu-ad-hoc-biz-time-radionicu

O PARTNERIMA AD-HOC BIZ TIME

CITT d.o.o. je konsultanska firma iz Sarajeva koja je osnovana 1990 godine. Od samog nastanka CITT se opredijelio za rad u četiri poslovna segmenta: konsalting, informacione tehnologije, trgovina i turizam. Od 2009 godine fokus kompanije je većinom prebačen na konsalting, od kada je kroz razne vrste obrazovnih programa prošlo više od 8000 polaznika.

Bisnode BH d.o.o. Sarajevo dio je međunarodne grupe Bisnode AB, evropske analitičke kuće i ponuđača poslovnih informacija sa sjedištem u Štokholmu koji je na evropskom tržištu informacija prisutan od 1989. godine i okuplja više od 2.100 stručnjaka iz 18 europskih država. Bisnode grupa je ujedno i najveći globalni partner najveće američke bonitetne kuće D&B sa svjetskom komercijalnom bazom više od 240 miliona podataka o poslovnim subjektima iz 220 država.

 izvor/Bisnode/

Poslovnidnevnik.ba BH Poslovni portal
Poslovnidnevnik.ba
BH Poslovni portal

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)