Home / After Work / Jamie Foxx i Katie Holmes više ne skrivaju ljubav

Jamie Foxx i Katie Holmes više ne skrivaju ljubav

OD 2013. godine šuška se da su Katie Holmes i Jamie Foxx u vezi, a sada je to napokon potvrđeno. Par je u ponedjeljak viđen na plaži u Malibuu gdje uživa u šetnji držeći se za ruke i ne skidajući osmijeh s lica.

38-godišnja Katie i 49-godišnji Foxx nikada nisu javno potvrdili svoju vezu, a Foxx je u nekoliko navrata tvrdio da je cijela priča potpuna izmišljotina te da su oni samo dobri prijatelji. Navodno su svoju ljubav morali skrivati jer je Katie potpisala nagodbu nakon razvoda od Toma Cruisea u kojoj je stajalo da ne smije javno biti u vezi s nekim drugim pet godina od rastave.

Jamie i Katie navodno su se zaljubili u kolovozu 2013. godine, godinu dana nakon njezinog razvoda od Cruisea, na jednoj dobrotvornoj večeri u Hamptonsima, gdje su viđeni kako plešu i flertuju, no to je bio prvi i posljednji put da su viđeni zajedno, piše Daily Mail.


Katie je navodno tijekom njihovih susreta nosila perike i pokušavala se zakamuflirati na sve moguće načine kako bi njihova romansa ostala tajna. 2016. godine reality zvijezda Claudia Jordan ih je odala i rekla da je “Foxx veoma sretan s Katie”, no ubrzo je sve porekla.

Njihove zajedničke fotografije možete vidjeti OVDJE

izvor/Index/

Poslovnidnevnik.ba BH Poslovni portal
Poslovnidnevnik.ba
BH Poslovni portal

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)