Home / Vijesti / BiH / Bisnode & Bizbook

Bisnode & Bizbook

Bisnode & Bizbook: Iskoristite puni potencijal vaše kompanije i tržišta u BiH, jer sa nama poslujete pametnije!

Podrška mladim poduzetnicima i dodatna vrijednost za bonitetne kompanije – prijava na Bizbook, registar pravnih lica u BiH sa ponudom i potražnjom, koji Vam omogućava povećanje prodaje, povoljniju kupovinu na bh, tržištu, smanjenje troškova kupovine i istraživanje bh. tržišta. I dodatnu promociju, naravno!
Svjesni koliko je važno podupirati nove poslovne ideje, Bisnode BH se odlučila na poseban način uključiti u podršku i promociju mladih poduzetnika. Osim Bisnode Speed Networking StartUp-a, osmišljenih isključivo za novoosnovane kompanije, koji pomažu u osvajanju novog tržišta, Bisnode vrlo aktivno, u partnerskom odnosu sarađuje sa startUpima.
»U vremenu u kojem je odlazak mladih postao trend u BiH, Bisnode BH se aktivno uključuje u opcije koje im nude mogućnost da svoje potencijale razviju u svojoj zemlji. U Bisnodeu potičemo bolju saradnju i razmjenu znanja i ideja, jer vjerujemo da je to ključ kvalitetnijeg i uspješnijeg poslovanja. U tu svrhu pomažemo startapima da pronađu i predstave se na najbolji način potencijalnim klijentima, a s druge strane, kvalitetnim, provjerenim kompanijama omogućavamo da koriste svježe ideje i nove tehnologije, podržavajući time mlade poduzetnike, što je je još jedan od načina da damo svoj doprinos razvoju bh. ekonomije«, izjavila je Zlata Mulać, direktorica Bisnode BH.
Najnoviji primjer ovakvog djelovanja je i saradnja sa mladom kompanijom Bizbook, koja je kreirala jedinstvenu B2B poslovnu platformu na kojoj korisnici mogu postaviti ponude svoje kompanije, pogledati potražnju i direktno komunicirati sa drugim korisnicima. Bisnode je odlučio da svim kompanijama koje su nosioci Bisnode certifikata bonitetne izvrsnosti, kao dodatnu vrijednost i potvrdu svojih ideja omogući besplatan pristup ovoj platformi.
„Poslovna javnost je već upoznata sa činjenicom da je Bisnode certifikat bonitetne izvrsnosti međunarodno priznat certifikat, koji ne samo da omogućava kompanijama da se potvrde na tržištu Evrope, već daje i dodatne vrijednosti kompanijama koje su nosioci ovog certifikata, u poslovanju na domaćem tržištu.

AAA Bonitetna izvrsnost

Jedna od takvih vrijednosti je i povezivanje bh. kompanija na platformi Bizbook, kojom dobijaju izuzetan poslovni paket – povoljniju kupovinu na bh. tržištu, povećanje prodaje, smanjenje troškova kupovine i istraživanje bh. tržišta, uz dodatnu promociju“, izjavila je direktorica Bisnode BH.
Nosioci certifikata će, uz pristup Bizbook-u dobiti i dodatnu promociju na ovoj platformi, logo svoje kompanije sa oznakom bonitetne izvrsnosti. „Na ovaj način će sve kompanije biti sigurne da dobijaju zdrave, kvalitetne i provjerene partnere, kojima certifikat potvrđuje dugogodišnji sustavni kvalitet poslovanja“, dodala je direktorica Mulać.

MAIN
O BIZBOOKU I SARADNJI S BISNODE BH
»Glavni cilj Bizbook poslovne platforme je da poveže kompanije Bosne i Hercegovine, da omogući pristup njihovih ponuda drugim pravnim licima i na taj način poveća njihovu prodaju i potražnju, jačajući prvenstveno našu ekonomiju. Bizbook želi povezati kompanije iz cijele BiH, dajući svojim korisnicima slobodu da sami kreiraju vlastito tržište“, izjavila je Erna Šošević, direktorica Bizbooka, i dodaLa „Bizbook je značajan i po tome što je jedinstven u ideji i rješenju za problem koji privrednici imaju u našoj zemlji i bh. poduzetnici imaju priliku da prvi testiraju i koriste ovu platformu koja im samo može biti od koristi.„
Na pitanje kako je krenula saradnja s Bisnode BH Erna je odgovorila: „Bisnode je prepoznao Bizbook kao partnera u kreiranju jednog zdravog, konkurentnog bosanskohercegovačkog tržišta, dok je Bizbook-u partnerstvo sa kompanijom kao što je Bisnode BH dobio mogućnost saradnje sa uspješnim BH kompanijama, čije će se ponude moću pronaći na platformi. Ova saradnja pruža svim kompanijama u BiH bolju vidljivost na tržištu, sigurnost poslovanja i nove mogućnosti.“
Stoga, Bisnode BH i Bizbook Vam poručuju: Iskoristite puni potencijal vaše kompanije i tržišta u BiH jer sa nama poslujete pametnije!

Bisnode BIH

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)