Home / Vijesti / BiH / Amra Silajdžić-Džeko učestvuje u kreiranju ekskluzivne linije brenda Alma Ras

Amra Silajdžić-Džeko učestvuje u kreiranju ekskluzivne linije brenda Alma Ras

“Tokom snimanja aktuelne kolekcije i isprobanih ženstvenih i kvalitetnih modela brenda Alma Ras došli smo na ideju da ‘spojimo snage’ i kreiramo novu liniju, sa mojim potpisom” – riječi su uspješne bh. manekenke Amre Silajdžić Džeko.
Amra_Silajdzic_Dzeko_1jpg
Prethodnih mjeseci Amra je intezivno radila na novoj liniji, a njene ideje i posjete Alma Ras odjelu za dizajn, rezultirali su odličnim uspjehom. Kada se spoje Amrine ideje i dugogodišnje iskustvo profesionalnog tima ove kompanije nastaje sofisticirana, seksipilna linija koja zrači zrelom elegancijom. Pored finog ekskluzivnog donjeg rublja, očekuje vas savršen bezvremenski komad – body kojem će malo koja žena odoljeti. Spavaćicu sa sofisticiranom čipkom moći ćete potražiti u dvije elegantne boje, plavoj i boji lješnjaka.
Nakon što jednom isprobate profinjene komade od materijala koji nježno dodiruju, a istovremeno oblikuju žensku siluetu, više nećete imati dileme oko izbora za posebne prilike.

Sigurni smo da će se sve pripadnice ljepšeg spola oduševiti ovom linijom, ali i novim modelima, koji će se naći u kolekciji jesen/zima 2017./2018.

 izvor/Klix/
Poslovnidnevnik.ba BH Poslovni portal
Poslovnidnevnik.ba
BH Poslovni portal

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)