Home / Vijesti / BiH / Bisnode Trade Program za razmjenu poslovnih informacija o navikama plaćanja kupaca

Bisnode Trade Program za razmjenu poslovnih informacija o navikama plaćanja kupaca

Obavijestite vaše kupce da očekujete pravovremenu naplatu – postanite partner Bisnode Trade programa za razmjenu poslovnih informacija o navikama plaćanja Vaših kupaca. Pogled iznutra osigurat će Vam veće povjerenje prema poslovnim partnerima kao i veću samostalnost i sigurnost kod donošenja poslovnih odluka.

Šta je Trade Program?

Sudjelovanje u Trade programu djelotvoran je način kako kupce obavijestiti da očekujete pravovremenu naplatu. Kada su kupci svjesni da se podaci o vlastitim potraživanjima kompanija dijele sa Bisnode, povećava se broj pravovremenih naplata, a istovremeno utječe na ponašanje mogućih neplatiša. Na ovaj način može se ubrzati rast prihoda poduzeća, smanjiti dnevna potraživanja od kupaca i potencijalni otpis potraživanja jer se dijele informacije o potraživanjima sa najvećom europskom komercijalnom poslovnom mrežom.

Kako djeluje?

Jednostavno pošaljete svoj portfelj računa sa potraživanjima u elektronskom obliku po vlastitom izboru, a ostalo će napraviti Bisnode tim. Bisnode može zaprimiti većinu formata datoteka te osigurava sigurne tehnološke protokole za prijenos podataka. Bit će Vam dodijeljen voditelj projekta koji će se pobrinuti da su podaci Vašeg portfelja preneseni na odgovarajući način. Trade program društva Bisnode o razmjeni poslovnih podataka je jednostavan, prilagodljiv i pouzdan. Sudjelovanje u Trade programu je dobrovoljno, besplatno i temelji se na međusobnom povjerenju.

Zašto se pridružiti ovom programu?

Bez dodatnih troškova poduzeće može pridonijeti poslovnoj javnosti razmjenom iskustava o navikama plaćanja kupaca te uživati u sljedećim prednostima:

Uporedba izvještaja o kupcima: besplatna usporedba povijesti plaćanja kupaca sa statističkim podacima navika plaćanja kupaca koje nudi Bisnode. Provjerite kako kupci plaćaju Vama a kako drugim dobavljačima te na taj način prepoznajte probleme kao i nove prodajne mogućnosti. Podaci o plaćanjima daju jasan odgovor ima li poduzeće problema s likvidnošću ili je razlog kašnjenja plaćanja interna politika plaćanja.

Trendovi kašnjenja u plaćanju: besplatan uvid u navike plaćanja pojedinih klijenata ili odabranog portfelja. Matrica prelaska u druge razrede plaćanja omogućava izvrstan monitoring te pravovremeno djelovanje.

Analiza rizika portfelja: podijelit ćemo Vaš portfelj u rizične razrede kako bi otkrili klijente koji bi mogli postati neredoviti u plaćanju svojih obveza. Na taj način dobijate cjelovit makro pregled rizika kao i prilika u Vašem portfelju kupaca te na taj način smanjujete neurednost u plaćanjima, snižavate operativne troškove i ojačavate novčani tok.

Povjerenje i sigurnost podataka su naš prioritet

Bisnode jamči i štiti povjerljivost podataka kao i njihovog izvora. Povjerenje jamči i međusobni ugovor o neotkrivanju poslovnih informacija. Protokol razmjene podataka Bisnode štiti sa odgovarajućim pristupima i lozinkama do kojih mogu pristupiti isključivo ugovorom o razmjeni podataka ovlaštene osobe. Materijalna prava na dostavljene podatke polaže dobavljač a Bisnode pridržava pravo na obradu tih podataka, ne prenoseći ni jedno pravo nad podacima – naplatno i besplatno – trećim osobama ili poduzećima.

Više informacija o programu potražite na www.bisnode.ba

Poslovnidnevnik.ba BH Poslovni portal
Poslovnidnevnik.ba
BH Poslovni portal

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)