Home / Ličnosti / Trump bijesan na Nordstrom zbog Ivanke

Trump bijesan na Nordstrom zbog Ivanke

AMERIČKI lanac dućana Nordstrom nepravedno se ponio prema Ivanki Trump kada je odlučio ne prodavati njezinu kolekciju, rekao je u srijedu američki predsjednik Donald Trump, ustajući u obranu svoje kćeri.

“Nordstrom se tako nepravedno ponio prema Ivanki. Ona je izvanredna osoba – uvijek me potiče da napravim pravu stvar. Užas”, kaže Trump na Twitteru.

Nordstrom, koji ima 347 dućana u 40 američkih saveznih država i u Kanadi, priopćio je u petak da je odlučio povući odjeću Ivanke Trump jer se loše prodaje.

Spicer kaže kako Trump ima pravo braniti Ivanku

Glasnogovornik Bijele kuće Sean Spicer rekao je u srijedu da Trump ima pravo braniti člana svoje obitelji, dodajući također da je odluka nepoštena jer kompanija odbacuje Ivanku “zbog svog problema s Trumpovom politikom”.

“Kroz posljednjih godinu dana, a posebno u drugoj polovici 2016. prodaja branda jako je opala do točke da za nas u ovom trenutku više nije bilo poslovne logike nastaviti s prodajom te linije”, rekao je Nordstrom za Reuters.

U odgovoru glasnogovornice Nordstroma poslanom Los Angeles Timesu, kompanija niječe da je odluka povezana s Trumpovom odlukom o migrantima.

Sve više tvrtki prestaje prodavati Ivankine proizvode

Popis tvrtki koje su prestale prodavati proizvode kćeri novog američkog predsjednika sve je dulji.

Najnoviji udarac u srijedu Ivanki Trump zadali su Home Shopping Network i ShopStyle koji su njezine proizvode povukli iz prodaje u okviru kampanje bojkota imena Trump nakon što je objavljena snimka vulgarnog rječnika koji je njezin otac koristio o ženama.

Proizvode su ranije osim Nordstroma odlučili ne prodavati Nieman Marcus te kanadski prodavač cipela Shoes.com, lanac robnih kuća Belk i online stranica Jet.com koja prodaje robu s popustima.

izvor/Hina/

Poslovnidnevnik.ba BH Poslovni portal
Poslovnidnevnik.ba
BH Poslovni portal

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)