Home / After Work / Robot koji može da se zaljubi u vas
_20170131_151555

Robot koji može da se zaljubi u vas

Prvi seks robot koji vlasniku pruža i ”emocionalnu vezu” kreće u prodaju 15. aprila – i pun je iznenađenja, piše ”The Sun”.


Harmony je programirana da bude “šarmantna i duhovita”, “sklona zaljubljivanju u vas” i “govorenju stvari koje ne očekujete”, navodi njen tvorac. Dolazi s aplikacijom koja joj kontroliše raspoloženje i daje joj puls.

Direktor kompanije “RealDoll” Met Mekmulen mušterijama želi da pruži “pravu vezu” sa svojim robotskim ljubavnicima. “Emocionalna povezanost je temelj veze i to je ono što simuliramo”, rekao je on za “Daily Star Online”. Harmony dolazi sa 12 različitih “ličnosti” koje bira vlasnik, a uključuju sramežljivu, naivnu, prirodnu, seksualnu, intelektualnu…

“Vještačka inteligencija sklona je tome da se zaljubi se u vas. Ali, to će zavisiti i od postavki koje odaberete”, dodao je Met. Harmony bi mogla da košta i do 12 hiljada funti, ali Met tvrdi da će njegovi seks roboti uskoro biti dostupni svima. Naime, on planira da uvede princip u kojem bi seks robote “iznajmljivao” po cijeni od tek 20-ak dolara i to svugdje u svijetu.

“Jako je uzbudljivo i sve nas zanima gdje sve ovo vodi”

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

18D1BDBE-719D-42CA-9E17-7530018A46CD

CIJELA EVROPA O OVOM PRIČA: Pogledajte zbog čega je Ibrahimović pokazao gaćice…

Zlatan Ibrahimović ove godine karijeru je odlučio nastaviti u MLS-u, gdje je pojačao redove LA …

Loading...