Home / After Work / Robot koji može da se zaljubi u vas

Robot koji može da se zaljubi u vas

Prvi seks robot koji vlasniku pruža i ”emocionalnu vezu” kreće u prodaju 15. aprila – i pun je iznenađenja, piše ”The Sun”.


Harmony je programirana da bude “šarmantna i duhovita”, “sklona zaljubljivanju u vas” i “govorenju stvari koje ne očekujete”, navodi njen tvorac. Dolazi s aplikacijom koja joj kontroliše raspoloženje i daje joj puls.

Direktor kompanije “RealDoll” Met Mekmulen mušterijama želi da pruži “pravu vezu” sa svojim robotskim ljubavnicima. “Emocionalna povezanost je temelj veze i to je ono što simuliramo”, rekao je on za “Daily Star Online”. Harmony dolazi sa 12 različitih “ličnosti” koje bira vlasnik, a uključuju sramežljivu, naivnu, prirodnu, seksualnu, intelektualnu…

“Vještačka inteligencija sklona je tome da se zaljubi se u vas. Ali, to će zavisiti i od postavki koje odaberete”, dodao je Met. Harmony bi mogla da košta i do 12 hiljada funti, ali Met tvrdi da će njegovi seks roboti uskoro biti dostupni svima. Naime, on planira da uvede princip u kojem bi seks robote “iznajmljivao” po cijeni od tek 20-ak dolara i to svugdje u svijetu.

“Jako je uzbudljivo i sve nas zanima gdje sve ovo vodi”

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)