Home / After Work / Nogometaša koji je snimao sex sa Tinom Katanić traži policija

Nogometaša koji je snimao sex sa Tinom Katanić traži policija

ISTRAGA oko curenja snimki manekenke Tine Katanić s dvojicom mladića završila je optužnicom protiv trećega koji je sve snimao mobitelom.

Tijekom istrage na mobitelu koji je policija zaplijenila pronađeno je još spornih snimki, a Domagoja R. odvjetništvo tereti za neovlaštenu distribuciju dviju snimaka koje su izašle u javnost. Optužnica je potvrđena, ali nije mogla biti uručena, s obzirom na činjenicu kako mladić već mjesec dana ne obitava na prijavljenoj adresi, što je njegova majka rekla policiji.

“Kad je davao iskaz, mladić je upozoren da mora biti dostupan. Za njim je izdana tjeralica i određen mu je pritvor”, potvrdila je odvjetnica Tine Katanić Tanja Vranjican Derek za Index.

 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Na mobitelu, koji je Domagoj prodao kad je priča dospjela u javnost, policija je pronašla čak 24 kratke snimke koje prikazuju Tinu u odnosu s dvojicom mladića, a na sudu će biti upotrebljene kao dokazni materijal protiv optuženoga za kojim traga policija. Domagoj, nogometaš jednom niželigaškog kluba, policiji je navodno poznat i otprije, a sad ga čeka novo suđenje.

S Tinom Katanić odvjetnica se čula tek jučer, a manekenka joj je obznanila da želi suđenje bez javnosti kako ne bi imala daljnjih neugodnosti.

izvor/Index/

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)