Home / Vijesti / Svijet / Nude posao iz snova: Na oglas se javilo čak 20.000 kandidata

Nude posao iz snova: Na oglas se javilo čak 20.000 kandidata

M’Kenzie i Derek Tillotson iz Utaha traže dadilju koja će putovati s njima. Obećaju joj plaću od 8616 kuna do 10.770 kuna. Par ima troje djece, a dadilja bi im trebala pomagati, kuhati i čistiti

M’Kenzie i Derek Tillotson iz Utaha planiraju put oko svijeta sa svoje troje djece i traže dadilju koja će im na putu pomagati oko djece. Oglas su objavili kao video na Facebooku i nadali se da će im se javiti desetak ljudi. No dobili su oko 20.000 prijava za posao.

Obitelj planira prodati svoju kuću i na put krenuti u srpnju. Krenut će iz Utaha u New York, a onda na Island i ostatak Europe. M’Kenzie i Derek će o svemu izvještavati na svojem blogu. Kažu i da sa sobom “nose” svoj posao, ali da će im to biti izazov jer će raditi na različitim mjestima. Vratit će se kući dva tjedna za vrijeme Božića, a onda će otputovati na Havaje pa na Novi Zeland i u Aziju. Budući da imaju troje djece, odlučili su povesti nekoga sa sobom tko će im pomoći, piše OddityCentral.



– Želimo pronaći nekoga tko će našu djecu voljeti kao i mi čak i onda kada su zločesti. Ta će osoba biti ravnopravni član naše obitelji čije ćemo mišljenje poštivati i uvažavati – kažu  M’Kenzie i Derek Tillotson. Dodaju kako će dadilja trebati školovati njihova dva sina i paziti na njihovu kćer koja je beba. Očekuje se da će im dadilja pomoći u kuhanju i čišćenju. Dadilji obećaju da će svaki dan imati vremena za sebe i dva puta tjedno moći će sama ići i istraživati strane zemlje. Dadilja će mjesečno dobivati između 1200 i 1500 dolara (od 2100 KM do 2700KM cca ). To uključuje putne troškove i neke druge životne troškove. Neki su korisnici Facebook objavili komentar u kojem tvrde da je to premalo za kuhanje, čišćenje i brigu o troje djece. No M’Kenzie i Derek Tillotson kažu kako su dobili i puno pozitivnih komentara i gotovo 20.000 prijava za posao. zbog toga su odlučili ranije odnosno 9. siječnja zatvoriti oglas. Javili su im se, između ostalih, i učitelji, medicinske sestre, socijalni radnici i liječnici. Ako je još netko zainteresiran za ovaj posao, može se prijaviti na listu na njihovoj stranici. 

Nakon što se vrate s puta M’Kenzie i Derek Tillotson će kupiti novu kuću i preseliti se bliže rodbini.

izvor/24sata/

Poslovnidnevnik.ba BH Poslovni portal
Poslovnidnevnik.ba
BH Poslovni portal

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)