Home / After Work / Nova pjevačica Teške Industrije je bila Velika zvijezda Talent Showa

Nova pjevačica Teške Industrije je bila Velika zvijezda Talent Showa

TEŠKA INDUSTRIJA se prije deset godina vratila na velika vrata regionalne scene. Pojačani mlađom ekipom donijeli su novi, svježiji zvuk te su ubrzo “pobrali” prva mjesta na top ljestvicama i postali jedan od najslušanijih i najtraženijih izvođača na terenu u regiji.

Dva posljednja albuma “Bili smo raja” i “Selfie” doživjeli su veliki uspjeh, a drugi je i nakon pola godine od izlaska, među najprodavanijim albumima u Hrvatskoj. Tim albumom završena je jedna cjelina i faza s Leom Mijatović, koja je zajedno s Vajtom obilježila do sada i najbolje faze benda.

Novi vokal benda postaje Maja Bajamić, a kako tvrde, sad zvuče jako dobro i svježe te je ona unijela neku svoju novu energiju i uvjerljivost u interpretaciji.

teskaindustrija_johnpavlish_181020162

Teška industrija je već u studiju i uskoro treba izići novi singl i novi spot, a bend će nadalje djelovati u sastavu: Maja Bajamić, Vedad Hadžiavdić, Ivica Propadalo, Robert Domitrović i Marko Petrović. Novi album je već u pripremi i može ga se očekivati već na proljeće 2017. godine.

“Velika je čast i zadovoljstvo postati dijelom ovog benda, čijim sam se dijelom osjetila već na prvoj zajedničkoj probi, koja je bila pravi užitak, jer smo ‘kliknuli’ – glazbeno, energijski i ljudski – što je za mene neprocjenjivo. Iskreno se radujem budućnosti, novom ruhu koje ce dobiti ovaj bend, snimanjima i radu s vrhunskim glazbenicima i umjetnicima, koncertima i svemu što nas čeka. Sretna sam, ponosna i spremna dati najbolje od sebe za ovu svoju novu (glazbenu) obitelj.
Dugogodišnji se trud, rad, odricanja i žrtva uvijek isplati i prepozna- to je ono što me najviše raduje. Teška industrija – jer onoj ‘lakoj’ nikada nisam i neću pripadati”, izjavila je Maja Bajamić.




Ako vam je ime Maje Bajamić poznato, vjerojatno je se sjećate izu talent showa “Hrvatska traži zvijezdu”.

teskaindustrija_johnpavlish_181020161

 

izvor/Index/

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)