Home / After Work / Oblikujte svoje tijelo do perfekcije

Oblikujte svoje tijelo do perfekcije

Za ulogu u filmu: Režim ishrane kojim je Blake Lively oblikovala svoje telo do perfekcije

Dovedete svoju figuru do savršenstva za vrlo kratko vreme uz ovih 5 saveta od nutricioniste Blake Lavely.

Nutricionista Stive Macari, podelio je svoj program ishrane i treninga koji je osmislio za glumicu Blake Lavely kako bi njeno telo doveo u vrhunsku formu za potrebe filma The Shallows.

Naime, uloga je zahtevala da Blake ne nosi ništa osim bikinija. Budući da je glumica počela snimanje filma malo posle porođaja, bila je potrebna pomoć profesionalca.

Novi film The Shallows je praktično dva sata agonije mlade surferke koja je zarobljena na kamenu u sred okeana, okružena ajkulama. Pritom ne nosi ništa sem bikinija i izgleda nenormalno dobro.

Onog trenutka kada budete odgledali film, obećaćete sebi da nikada više nećete jesti kokice, hamburger i piti XL Coca-Colu.

Umesto toga požećete da propratite ove savete Livelynog nutricioniste, koji je osmislio program ishrane u saradnji sa njenim trenerom Don Saladinom. Uspeli su da dovedu njenu figuru nakon porođaja do savršenstva i to uz 5 jednostavnih trikova:

Skoncentrišite se na kvalitet

”Presudna je bila ishrana. Lavely je jela samo hranu visokog kvaliteta. To znači da je voće i povrće bilo organskog porekla, riba divlja, jaja i meso su takođe vodili poreklo sa organskih farmi. Ova vrsta hrane obezbeđuje maksimalnu količinu nutritijenta koji su potrebni vašem organizmu i najmanju moguću količinu toksina i štetnih materija,” kaže Macari.

Nikada ne preskačite doručak

Macari preporučuje savršeni jutarnji obrok: Jaja pržena na kokosovom ulju, u prilogu povrće ili voće. ”Ovo je odlično podsticalo njene jutarnje treninge i pomoglo joj da održi stabilan nivo šećera u krvi ceo dan.”

Nisu svi ugljeni hidrati loši

Zapravo je jako važno unositi određene ugljene hidrate nakon treninga, kako bi potpomogle u oporavku organizma. Posegnite za pirinčem, krompirom ili voćem.

Superhrana- tako je nazivamo sa razlogom!

Ne morate jesti samo kelj i lan da biste osetili dobrobiti hrane. ”Kokosovo ulje i organska crna čokolada su superhrana, poboljšavaju rad metabolizma i odličan su izvor energije koja vas može održati ceo dan.” govori Macari.

Odmor

”Praćenje strogog i oštrog programa može biti jako stresno, a stres u bilo kom obliku može dovesti do hormonskog disbalansa koji je neprijatelj broj jedan u borbi do vitke linije. Praćenje mog 80/20 programa zapravo znači da se pridržavate programa 80% i da imate mogućnost da ”varate” 20%, ovo je dobro jer pomaže vrećanju entuzijazma tokom napornih priprema. Blake voli obroke poput pice i paste, njima se priklanjala tokom tih 20% vremena.”

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)