Home / After Work / Oprah, Dr. Oz i tim otkrili rješenje za lice bez podočnjaka od 8 KM koje osvaja Hollywood!

Oprah, Dr. Oz i tim otkrili rješenje za lice bez podočnjaka od 8 KM koje osvaja Hollywood!

 03.10.2016 – Kako to da holivudske starlete izgledaju tako besprijekorno i mlado čak i u 40-im, 50-im, ili čak 60-im godinama? Da li su baš uvijek u pitanju skupi botoks i opasne plastične operacije? Prema mišljenju Dr. Oza, odgovor je NE! Međutim, ako se ne podvrgavaju plastičnim operacijama da bi izgledale sjajno, u čemu je njihova tajna? Nastavite čitati, u pitanju je nevjerovatno efikasan, siguran i jeftin proizvod!

Prije par sedmica, u svom show-u, Dr.Oz nam je otkrio tajnu koju daje svojim slavnim klijentima u godinama koji žele da se brzo riješe podočnjaka ali se plaše potencijalnog rizika od operacije ili blefaroplastike. Iznenadili smo se kako je nevjerovatno jednostavna, jeftina i efikasna tehnika u pitanju. Morali smo je sami testirati i napisati poseban članak o rezultatima!

celeb-collage poslovnidnevnik.ba
celeb-collage
poslovnidnevnik.ba

Najbolje rješenje za podočnjake za koje ste ikada čuli!

Dr.Oz je oduvijek ovu tajnu o uklanjanju podočnjaka čuvao za svoje bogate slavne klijente, sve do nedavno. Izjavio je da je morao otkriti svojim gledaocima rješenje jer mu je dosadilo da sluša bezbrojne priče gledalaca o trošenju hiljade dolara na skupe proizvode protiv podočnjaka ili opasne operativne zahvate koji mnogo obećavaju a često donesu mnogo više štete nego dobrog. Nakon par sedmica, otkrio je svojim gledaocima jednostavno rješenje kojem su, prethodno, jedino slavni klijenti imali pristup!

Ustvari, otkrio je ovo čudo za uklanjanje podočnjaka onda kada su mu se brojni slavni prijatelji i klijenti počeli žaliti da im je hitno potrebno rješenje za pomlađivanje i produžavanje karijere a da to nije odlazak na operaciju.


 

U svojoj emisiji je izjavio da je oduševljen što je nakon mjeseci i mjeseci napornog testiranja i istraživanja njegov tim konačno došao do proizvoda koji bukvalno uklanja podočnjake i druge nesavršenosti sa lica žena u samo nekoliko dana. Još šokantnije je to što je taj proizvod siguran i veoma jeftin! 

martha-final

Šta je to?

2 ključna sastojka za uklanjanje podočnjaka:

1. Ekstrakt limuna (vitamin C)
2. Retinol Palmitat

Ovo su sastojci koji djeluju zajedno u uklanjanju bora i podočnjaka u ćelijskom nivou – ispod površine kože – i zbog toga su posebno efikasni.

Vitamin C, fontana mladosti:
Prvi dio slagalice protiv starenja o kojoj je Dr. Oz govorio je Vitamin C .

ozskin

Vitamin C prodire duboko u oštećenu kožu i stimuliše novi kolagen – protein koji kožu čini čvrstom i zategnutom. To je izazvalo bijes u svijetu kozmetike, većinom jer je studija iz 2009. godine utvrdila da korištenje običnog C vitamina, za koji nije potreban ni recept,smanjuje bore i podočnjake za 60% .

Retinol Palmitat:
On kaže da drugi dio, u kombinaciji sa C vitaminom, za par sedmica bukvalno čini vaše lice dvadeset godina mlađim! Retinol Palmitat, Vitamin A Palmitat, se smatra piling sredstvom (iako je nježniji nego čisti retinol), i njegovim dejstvom se stalno podstiču gornji slojevi kože na proizvodnju novih ćelija, podstičući i obnavljanje kože i zaustavljanje starenja.

U narednim nastavcima ćete saznati o proizvodima sa ovim sastojcima i kako da nabavite iste.Na tržištu nema proizvoda koji izvorno imaju omjere tih sastojaka osim pojedinih krema koje se magistralno spravljaju u laboratoriji  i po receptima koji su isprobani.

Sve informacije ćete dobiti na mail: info@poslovnidnevnik.ba

Poslovnidnevnik.ba BH Poslovni portal
Poslovnidnevnik.ba
BH Poslovni portal

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)