Home / Vijesti / Gradovi / OTVOR CAFE PEKARE MRVICA SUBOTA U 12 SATI A TIM POVODOM ISPRED KATEDRALE SHOW RUDOLPHA VAN VEENA
Kuhar-Rudolph Poslovnidnevnik.ba

OTVOR CAFE PEKARE MRVICA SUBOTA U 12 SATI A TIM POVODOM ISPRED KATEDRALE SHOW RUDOLPHA VAN VEENA

(SARAJEVO, 27.09.2016) Povodom otvaranja novog objekta café-pekare Mrvica u Sarajevu će u subotu, 01. oktobra, 2016. u 12 sati biti održan show popularnog kuhara Rudolpha van Veena. Zbog iznimno velikog interesovanja organizatori su odlučili napraviti pravi show za publiku na otvorenom, gdje će svi zainteresirani imati priliku vidjeti Rudolpha, te se slikati i dobiti autogram. U okviru samog programa, Rudolph će neke od svojih omiljenih recepata podijeliti sa publikom dok će sa timom Mrvicinih kuhara zajedno raditi na jednoj posebnoj slastici.




“Za dolazak nije potrebna nikakva pozivnica, svi ljubitelji Rudolphove kuhinje su pozvani u subotu, 01. oktobra u 12 ispred Katedrale”, istakla je Dina Ramić-Husomanović, napominjući da je u toku i nagradna igra na Mrvica Facebook stranici u kojoj će najsretniji imati priliku za druženje sa Rudolphom na posebnom eventu. “Željeli smo nagraditi lojalnost naših mušterija i omogućiti najsretnijima među njima da provedu neko vrijeme u druženju sa ovim svjetskim majstorom”, objasnila je Ramić-Husomanović, te posebno istakla zadovoljstvo što će se na ovakav način obilježiti otvaranje novog Mrvica objekta u ulici Jelića.

Inače, nova Mrvica bit će mjesto za oko devedeset osoba kojima će na 150 kvadratnih metara biti na raspolaganju pekara sa nepušačkim dijelom, café, te bašta zatvorenog tipa. Kao novitet u ovom objektu će bit i i pokazna kuhinja, tzv. show-cooking, dok će već pri samom ulazu posjetioce osvajati mirisi iz peći koja će biti u prodajnom dijelu pekare. Enterijer je zadržao neke elemente iz stare Mrvice, dok su se kolorit stolica i neki drugi detalji promijenili, ali se iz Mrvice nadaju da će i ovaj objekat biti jedno od omiljenih mjesta za druženje uz uživanje u svim delicijama.

Više detalja na zvaničnoj Facebook stranici café-pekare Mrvica https://www.facebook.com/mrvicacafe/ .

Poslovnidnevnik.ba BH Poslovni portal
Poslovnidnevnik.ba
BH Poslovni portal

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)