Home / Vijesti / BiH / Bisnode Speed NetworkingPREKO BRZIH SASTANAKA DO NOVIH POSLOVNIH IDEJA 30.06.2016 g.
Poslovnidnevnik.ba

Bisnode Speed NetworkingPREKO BRZIH SASTANAKA DO NOVIH POSLOVNIH IDEJA 30.06.2016 g.

Bisnode BH, evropska bonitetna kuća organizuje, u četvrtak 30. juna 2016. godine poslovno umrežavanje Bisnode Speed Networking. Druženje i uvezivanje potencijalnih poslovnih partnera trajat će od 9h do 11h i održat će se u zgradi Networks-a, Skenderpašina 1, u prizemlju, Sarajevo. Događaj Bisnode Speed Networking je besplatan i dostupan svima.

bisnode

Bisnode BH organizuje brze poslovne sastanke, Bisnode Speed Networking, na principu „brzih sastanaka“ zbog unapređenja razmjene kontakata i poslovnih prilika. Glavni ciljevi poslovnog umrežavanja su da se proširi mreža poznanika, razmjene kontakti i da se otvore mogućnosti za nove poslove.

U periodu od 2 sata, učesnici Bisnode Speed Networking-a upoznaju se svako sa svakim, te imaju mogućnost za kratak period upoznati potencijalne partnere iz različitih branši. Imaju mogućnost predstaviti proizvode i kompaniju, kao potencijalne planove za budućnost.

Dosadašnje iskustvo pokazalo je da je ovo jedan od efikasniji načina iskorištavanja radnog vremena, s obzirom da Bisnode učesnicima Speed Networkinga pomaže pri ostvarenju direktnog kontakta i skraćuje vrijeme za zakazivanje i održavanje poslovnih sastanaka.

Bisnode, bonitetna kuća poslovnih informacija, koja pokriva regiju sa svojim uslugama prisutna je u 18 država Europe. Filozofija Bisnode jeste dati tržištu rješenja za potrebe sigurnosti poslovanja, umrežavanja i poslovnog znanja.

Vodeći je ponuđač poslovnih i bonitetnih informacija, a od 1989. godine je pouzdan partner malim, srednjim i velikim preduzećima, bankama, osiguravajućim kućama i leasing kompanijama širom Europe. Od 2004 je i globalni strateški partner bonitne kuće Dun & Bradstreet koja posjeduje najveću svjetsku komercijalnu bazu podataka, sa više od 250 miliona podataka o preduzećima iz 220 država.

Za više informacija:
Adna Osmanović, marketing &PR
T: 00387 33 215 454
E: pr.bih@boniteti.com

 

poslovni

 

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)