Home / Nauka i Tehnologija / Google dobija potpuno novi izgled

Google dobija potpuno novi izgled

Evo šta od kompanije Google možete da očekujete u narednom periodu.

Najpopularnija web stranica na svijetu je takođe i jedna od najednostavnijih i najprepoznatljivijih.Dok su druge konkurentske kompanije na početku ubacivale što više sadržaja na svojim stranicama, Google je odličuo da to sa svojom ne radi kako bi bila što jednostavnija.

Stranica je upotpunjena superiornim tehnologijama koje daju bolje rezultate od konkurenata. Takođe, Google-ov jednostavan dizajn je svakako dosta doprinio uspjehu kompanije.

Međutim, dizajn koji je toliko prepoznatljiv i koji ste svi voljeli će se uskoro promijeniti. Google je prije određenog vremena Android platformu „obukao“ u Material dizajn. Korisnički interfejs od tada izgleda mnogo jednostavnije, modernije, praktičnije i ljepše.

Nakon toga, Material dizajn polako je počeo da se pojavljuje i u aplikacijama koje su namijenjene iOS uređajima, pa čak i na nekim Google-ovim sajtovima. Sada je došao red i na glavni Google-ov proizvod. Google pretraga uskoro će dobiti Material dizajn.

Možda vam se čini da promjena nije drastična, ali zapravo jeste. Veliki skok u odnosu na stari dizajn i korisnički interfejs. Google standardno, nove opcije prvo isporučuje maloj grupi korisnika, prije nego što ažuriranja počnu da se isporučuju svima. Ne zna se još uvek kada će svi moći da koriste novu Google pretragu, piše BGR.
Izvor/cafe.ba/

poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Svečano otvorena konferencija ”Sfera 2023: Klimatizacija, grijanje, hlađenje”

XIII po redu regionalna naučno stručna konferencija iz domene građevinarstva i arhitekture ”Sfera 2023: Klimatizacija, …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)