Home / Ličnosti / PREDSTAVLJAMO PANELISTE BRANDING KONFERENCIJE 06

PREDSTAVLJAMO PANELISTE BRANDING KONFERENCIJE 06

Igor Štefanac, PR Manager kompanije “IKEA” za Hrvatsku i Sloveniju

Živi i pusti druge da žive

Igor Štefanac ima 37 godina i diplomirani je novinar zagrebačkog Fakulteta političkih znanosti. Nakon završetka studija, svoja prva radna iskustva stekao je radeći u Ministarstvu unutarnjih poslova Republike Hrvatske, gdje je prvo bio savjetnik za odnose s javnošću u Policijskoj upravi Zagrebačkoj, a potom i zamjenik glasnogovornika u Kabinetu ministra.

Nakon trogodišnjeg rada u ministarstvu, zapošljava se kao voditelj odnosa s javnošću Hrvatske udruge banaka. Na toj poziciji osnovni zadatak bio mu je uspostavljanje ove funkcije te priprema javnosti na početak rada, tada vrlo aktualnog, kreditnog registra banaka, HROK-a. Nakon dvije i pol godine rada u udruzi, 2008. godine započeo je suradnju s agencijom za komunikacijski menadžment, Premisom, gdje je radio kao savjetnik za klijente poput Zagrebačke banke, MOL-a, INE i Croatia Airlines-a.

  1. godine IKEA je objavila planove za ulazak na hrvatsko tržište. Igor se prijavio na natječaj gdje je imao sreću biti izabran kao PR menadžer za Hrvatsku i Sloveniju.

U okviru ove pozicije, podupire komunikacijske aktivnosti i napore za realizaciju projekta izgradnje IKEA-ine robne kuće u Zagrebu. Nakon četiri godine rada u Zagrebu, preselio se u regionalnu centralu tvrtke IKEA u Beogradu gdje je radio kao regionalni menadžer za odnose s javnošću. Nakon što su dobili građevinsku dozvolu za prvu IKEA robnu kuću u Beogradu, odluka je pala da se početkom 9-tog mjeseca 2015. godine vrati i svojim iskustvom nastavi podupirati, sada operativni biznis, robne kuće u Zagrebu.

Odnosima s javnošću se bavim: 13 godina

Moja supermoć je: Pričanje

Da sam brand bio bih: Tesla (i znanstvenik i kompanija za proizvodnju automobila – jer su oboje ili mijenjali ili mijenjaju svijet na bolje

Moj najveći strah je: Visina!!

Moja životna filozofija je: Živi i pusti druge da žive

Najčudnija navika: Ajme… neke stvari neka ostanu privatne

 

Poslovnidnevik.ba

 

 

 

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)