Home / EU / Objavljeni datumi za New Europe Marketing 2016

Objavljeni datumi za New Europe Marketing 2016

New Europe Market najposjećenija je destinacija za profesionalce iz medijskog svijeta, a po četvrti put održat će se od 14. do 16. lipnja, u hotelu Dubrovnik Palace.

NEM 2015 ostat će dugo u pamćenju sudionika po vrhunskim panelima na kojima su profesionalci sudionicima pružili neprocjenjiv uvid u medijsku industriju, dinamičnim prilikama za networking koje su lokacijom oduzimale dah, kao i rijetkim prilika za druženje s kremom televizijske produkcije poput Toma Fontane, Nigela McCreryja, Bonnie Pietile, ali i zvijezda poput Tima Dalyja.

Više od 250 kompanija iz cijelog svijeta prepoznalo je NEM kao jedinstveni događaj koji otvara nove mogućnosti suradnje i stvara nova poslovna prijateljstva, te kao mjesto gdje se izmjenjuju ideje i gdje svi mogu naučiti nešto novo od kolega iz industrije.

Nakon iznimno uspješnog trećeg izdanja, NEM nastavlja rasti i razvijati se, te će i iduće godine sudionicima pružiti nesvakidašnje poslovne prilike. Članovi menadžmenta i uprava najvećih svjetskih medijskih tvrtki okupit će se u hotelu Dubrovnik Palace na marketu kojem je cilj promovirati potencijal i mogućnosti koje pruža regija Središnje i Istočne Europe. Od menadžera i članova uprava televizijskih tvrtki, operatera iz cijele regije, producentske elite, pa sve do vodećih tvrtki za analizu i tehnologiju, ali i samih zvijezda, kompletna se televizijska industrija okuplja na NEM-u.

izvor/klix/

poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)