Home / After Work / Neobični tandem: Bear Grylls i Barack Obama preživljavaju u divljini Aljaske!

Neobični tandem: Bear Grylls i Barack Obama preživljavaju u divljini Aljaske!

Bear želi da se Predsjednik osobno uvjeri u posljedice klimatskih promjena. Osim toga, Aljaska je savršena za provjeru kojim vještinama preživljavanja barata američki Predsjednik…

Poznati pustolov i avanturist Bear Grylls za svoj serijal Divlje pustolovine slavnih s Bearom Gryllsom na izazovne i opasne lokacije širom svijeta vodi slavne osobe, kako bi doživjeli pustolovinu života i ispitali svoje granice izdržljivosti.

Discovery Channel premijeru druge sezone sprema za ožujak, a na sam Božić, 25.12. u 22 sata emitirat će se specijalno izdanje u kojem Bear Grylls u divljinu vodi ni manje ni više nego predsjednika SAD-a, Baracka Obamu.

Bear predsjednika Obamu vodi u nepreglednu divljinu Aljaske. Za to postoji jako dobar razlog. Bear želi da se Predsjednik osobno uvjeri u posljedice klimatskih promjena. Osim toga, Aljaska je savršena za provjeru kojim vještinama preživljavanja barata američki Predsjednik.

Prekrasan krajolik nije previše gostoljubiv. Predsjednik Obama će naravno morati kušati i neizostavan obrok kojeg Bear servira u divljini. Jedina stvar oko koje se Barack Obama zabrinjavao prije odlaska u divljinu s Bearom Gryllsom, bila je upravo to, što li će morati pojesti ili popiti. Bear po tom pitanju do sada nije imao milosti prema svojim gostima. Konzumirali su samo ono što surova divljina ponudi. Za Predsjednika Bear sprema hranjiv obrok, lososa. Činjenica da je lososkojeg jedu u biti ostatak medvjeđeg obroka kojeg je Bear pronašao usput, malo će začiniti objed.

Bear i Barack (Foto: Discovery Channel)

Barack Obama i Bear Grylls zajedno su na licu mjesta pred kamerama promatrali učinke klimatskih promjena na području Dillinghama. Barack Obama osobno je svjedočio što se događa na Aljaski i kako te promjene uzrokovane globalnim zatopljenjem utječu na divlji svijet, kao i na živote stanovnika Aljaske koji uvelike ovise o prirodnim ciklusima.

Nadahnut iskustvom koje proživljava predsjednik se s Bearom dotakao i priča van scenarija. U osobnom razgovoru predsjednik Obama je podijelio svoja razmišljanja o tome što znači biti otac koji je ujedno i predsjednik, o njegovu odnosu sa suprugom i djecom, te kako balansira s vremenom kada su u pitanju posao i obitelj.

U ožujku ćemo moći gledati kako su se u pustolovinama s Bearom Gryllsom snašli Kate Winslet, Drew Brees, Kate Hudson, Michelle Rodriguez i Eda Helms. Svi oni će testirati svoje vještine preživljavanja i pokušati pomaknuti svoje mentalne i fizičke granice. Od padobranstva u Catskill planinama, do spuštanja niz stijene Utaha te borbe sa silovitim vjetrom i kišom u Škotskoj, Grylls i zvijezde tjerat će svoje umove i tijela do krajnjih granica kako bi uspješno završili svoje putovanje.

izvor/Discovery channel;dnevnik/

poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Izrael svojim državljanima ;odmah napustite Tursku !!

IZRAELSKO Vijeće za nacionalnu sigurnost izdalo je upozorenje svojim građanima da ne putuju u Tursku …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)