Home / Nauka i Tehnologija / Najbolje cloud usluge za mala i srednja poduzeća

Najbolje cloud usluge za mala i srednja poduzeća

Samo najbolje za vaše poduzeće!

Poslovne aplikacije u cloudu su napravile pravi boom u iskoraku prema modernijem poslovanju malih i srednjih poduzeća. Uz pomoć ovih usluga tvrtke ostvaruju velike benefite jer postaju produktivnije i uspješnije u upravljanju projektima i resursima, a njihovi podaci ostaju sigurni.

– > Povezani sadržaj: Cloud za početnike

No, daleko najkorisnija prednost ovih usluga za poduzeća i zaposlenike jest što uz pomoć clouda možete raditi od bilo gdje i bilo kada. Fleksibilnost pri radu je važna za brojne branše poput turizma, ugostiteljstva i sl. U te segmente poslovanja se cloud savršeno uklopio jer omogućuje nesmetano upravljanje dokumentima i zadacima.

U jednom američkom istraživanju čak 74% anketiranih kompanija izjavilo je kako koristi cloud usluge u svome poslovanju*

 

Cloud computing je u 2015. na prvome mjestu prioriteta u poslovanju malih i srednjih poduzeća:

cloud computing

Stoga, kako biste unaprijedili svoje poslovanje i bili spremni na sve poslovne izazove poslovanja u 21. stoljeću, odabrali smo za vas esencijalne cloud usluge koje jednostavno morate isprobati i implementirati u svome poduzeću:

Arhiva i sigurnost

DocuSign

Uštedite na vremenu i ne ostavljajte dokumente za potpis tek kada dođete u ured. Jednostavno potpisujte dokumente ePotpisom! Naime, DocuSign cloud aplikacija se koristi u 188 zemalja svijeta, a koristi je preko 50 milijuna korisnika iz. Kako to funkcionira? Uploadate dokument u cloud servis (pr. Dropbox, Google Drive ili sl.), dodate imena i email adrese potpisnika te im pošaljete dokument na digitalni potpis. Na taj način se ne treba ići od ureda do ureda ili nekoga čekati za potpis jer sustav savršeno pamti unose te svaki unos vrijedi kao pravi potpis. Cijeli proces potpisivanja dokumenata postaje neizmjerno lakši.

DocuSign

Cloud Storage

Svaka tvrtka bori se s rastućom količinom arhive. A da su sve te datoteke smještene u oblaku vašim mukama bio bi kraj. Tu na scenu stupa Cloud Storage u kojem možete pohraniti datoteke, a kojima mogu pristupati svi zaposlenici kojima želite dati pristup. Ukoliko npr. nekom timu za projekt zatreba određena datoteka možete je jednostavno pronaći i podijeliti s njima putem linka.

cloud storage

Rad na dokumentima i projektima

Office 365

Kao što smo spomenuli, glavna prednost kod cloud usluga je u fleksibilnosti. A upravo je Office 365 primjer takve unaprijeđene klasične uredske aplikacije. Naime, aplikacije poput Worda, PowerPointa te Excela možete koristiti i dijeliti s kolegama u cloudu, a možete im pristupati od kuće, s tableta ili smartphonea. Znači, niste više striktno vezani uz ured, niti trebate USB stick ili hard disk da biste imali pristup dokumentima na radite. U svoj Office 365 račun spojite se putem interneta i svi dokumenti su ažurirani. :)

Office 365

Isprobaj Office 365
besplatno 30 dana

Podio

U cloudu također možete savršeno upravljati vašim poslovnim projektima. Podio je savršen za timski rad na projektima te omogućuje lako praćenje napretka. Ako ste korisnik Chromea također ga možete dodati kao ekstenziju i instantno primati notifikacije o novim unosima i promjenama na projektima. Podio je jednostavan za korištenje, a od njega dobivate jako puno!

komunikacija

Komunikacija

Skype

Skype je osnova poslovne komunikacije u timu. Možete se dopisivati s jednom ili više osoba, obavljati video pozive i pozive u grupi itd. Besplatni pozivi dok god imate internet vezu su savršeno pomagalo za moderno poslovanje. Skype omogućuje naprednu komunikaciju timovima koji ne trebaju više biti svi zajedno u jednom uredu. Jednostavno sve pojednostavljuje. :)

poslovna komunikacija

HipChat

Chatajte o poslu gdjegod ste nalazili. Ovaj alat poboljšava komunikaciju tima, a time i ubrzava njihov rad. Kadgod vam netko zatreba cimnete mu poruku s dokumentom i problem se rješava. Počnite chatati već danas!

poslovne aplikacije

*Izvor: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2386275,00.asp

poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Svečano otvorena konferencija ”Sfera 2023: Klimatizacija, grijanje, hlađenje”

XIII po redu regionalna naučno stručna konferencija iz domene građevinarstva i arhitekture ”Sfera 2023: Klimatizacija, …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)