Home / Vijesti / BiH / Izbor Najmenadžera u Banjoj Luci

Izbor Najmenadžera u Banjoj Luci

Izbor Najmenadžera u Banjoj Luci – Sve je spremno za 33. veličanstvenu ceremoniju uručenja najvećih menadžerskih nagrada u Bosni i Hercegovini.

Ceremonija će biti održana u Banskom dvoru u Banjaluci, 8. decembra, uz sudjelovanje oko 400 uspješnih menadžera, javnih radnika, političara i, kako je do sada potvrđeno, deset ambasadora prijateljskih zemalja – saopšteno je iz Direkcije za izbor najmenadžera BiH, jugoistočne i srednje Evrope u Zenici.

Žiri je pri kraju svoj višemjesečnog posla, tako da će u Banjaluci 8. decembra nagrade ,,najmenadžer i najkompanija” biti uručene za 25 dobitnika u pet kategorija biznisa: mali, srednji, veliki biznis i šampioni biznisa, i to za različite oblasti biznisa. Na ceremoniiji će biti proglašena najbolja investicija u BiH.

“Takođe, biće proglašen najministar, najnačelnik i najgradonačelnik opštine i grada, te najbolji u oblasti obrazovanja, nauke, medija, kulture i sporta, kao i najbolji univerzitet”, izjavio je Pane Škrbić, generalni direktor ovog Projekta i Nezavisne regionalne agencije.

“Ekipa, koja je gotovo tri mjeseca ‘snimala’ stanje u našim kompanijama, uspješno je završila posao. Svaki put se oduševimo kada ‘otkrijemo’ nove kompanije sa najsavremenijom svjetskom tehnologijom, koja je posljednji svjetski tehnološki ‘hit’, a takvih ima i ovoga puta. O najboljim kompanijama napravićemo filmove koji će biti prikazani u Banskom dvoru. Sve je spremno i za drugi važan tradicionalni događaj – Biznis forum u hotelu Bosna u Banjaluci, koji će se održati istog dana, uz prisustvo oko 200 istaknutih menadžera. Osnovna tema je ‘Biznis u BiH – kuda i kako dalje u narednoj godini – naj investicije u Bi'”, kaže Pane Škrbić.

I ovaj izbor biće održan uz partnerstvo Vanjskotrgovinske komore i TV prenos BH Televizije 1, uz podršku još oko 150 medija iz zemlje i inozemstva, a nakon ceremonije dobitnike nagrade i njihove goste zabavaljat će velika regionalna pjevačka zvijezda – Halid Bešlić.

objavio:Terzić Almir

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)